Even voorstellen – Quinten

Even voorstellen – Quinten

Zo’n 25 jaar actief als adviseur en projectmanager in ICT en Telecom, vooral bij grote bedrijven (VodafoneZiggo, KPN, T-Mobile, …)

Als je om je heen kijkt, zie je een wereld vol toepassingen van techniek. Helaas niet allemaal goed.
In mn werk wil ik net als daarbuiten steeds de mens centraal stellen en doe dat vanuit overtuiging: mensen en organisaties helpen, techniek is geen doel op zich.
Verbeteren van de klantervaring, verkorten van time-to-market, verlagen van TCO, het is met, door en voor mensen. Ik denk graag buiten bestaande kaders met focus op resultaat.

Sinds 2005 help ik naast het ‘reguliere’ advieswerk ook kleinere organisaties en bedrijven met hun Internet gerelateerde uitdagingen. Met vriend Anthony lever ik vanuit NowIC Webservices design, realisatie en onderhoud van websites en basisdiensten voor domeinregistratie en hosting.

Maar ook dit: maandelijks wordt 10% van de omzet van NowIC voor goede doelen gereserveerd.
Mijn hart gaat uit naar de onderkant van onze maatschappij, waar daklozen en vluchtelingen een moeilijk bestaan lijden met veel stress. Sinds 2015 coördineer ik een wekelijks ontbijt voor ‘mensen van de straat’ in het centrum van Den Haag, het uitdelen van (met name) eten en kleding. En soms kunnen we meer doen …

Helaas zien we dat we hiermee in een stijgende behoefte voorzien. Het aantal bezoekers is flink gestegen en we ontmoeten (bijna) wekelijks nieuwe gezichten.

Helaas zijn ook de kosten gestegen van de boodschappen. Waar we begin 2022 een ontbijt konden geven voor (gemmiddeld) 1 euro, is dat inmiddels gestegen naar 1,20.
Als je dit project mee wilt ondersteunen, kun je een gift overmaken op rekening NL97 INGB 0000 0924 61 tnv Stichting Lokaal Dunne Bierkade ovv ‘Projecten daklozen’. De Stichting heeft een ANBI status.
Praktisch meehelpen kan natuurlijk ook. Neem even contact met me op als het je aanspreekt.